Αν θέλετε να γίνετε διπλωματούχος δύτης και δεν έχετε πολύ χρόνο να διαθέσετε, τότε το δίπλωμα Padi Scuba Diver είναι το κατάλληλο για εσάς. Το δίπλωμα αυτό χρειάζεται λιγότερο χρόνο, καλύπτοντας μέρος του προγράμματος ΟPEN WATER DIVER.

read more

Μέσα από το πρόγραμμα "Δύτης ανοικτής θάλασσας", θα μάθετε τη βασική θεωρία για την αυτόνομη κατάδυση, μαζί με τον καταδυτικό εξοπλισμό και τεχνικές κατάδυσης. Κερδίζετε αυτή τη διαβάθμιση με την ολοκλήρωση πέντε καταδύσεων σε περιορισμένα νερά, συνεδρίες ανάπτυξης γνώσεων και πραγματοποιώντας τέσσερις καταδύσεις ανοικτής θάλασσας.

read more

Η πιστοποίηση "Προχωρημένος Δύτης Ανοικτής Θάλασσας", περιλαμβάνει πέντε Καταδύσεις Περιπέτειας, συμπεριλαμβανομένης της Βαθιάς Κατάδυσης (μέγιστο βάθος 30 μέτρα) και της Κατάδυσης Πλοήγησης και τρεις ακόμη καταδύσεις περιπέτειας (Κατάδυση από Σκάφος, , Νυχτερινή, Τελειοποίηση Ρύθμισης Πλευστότητας, Έρευνα και Ανέλκυση, Υποβρύχιος Φυσιοδίφης, Ναυαγιοκατάδυση, Αναγνώριση Ψαριών, Ψηφιακή υποβρύχια φωτογράφιση, Κατάδυση με Εμπλουτισμένο Αέρα, DPV κ.λπ.  Στο Dikelas Dive Center ολοκληρώνεται την πιστοποίηση σας κάνοντας.

read more

Η εκπαίδευση στο πρόγραμμα  Δύτη Διάσωσης θα σας προετοιμάσει να αποτρέψετε προβλήματα και, εάν είναι απαραίτητο, να διαχειριστείτε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην κατάδυση.

read more

Συνήθης  χρόνος ολοκλήρωσης του προγράμματος  5-10 ημέρες - 2 Καταδύσεις. (50 ώρες).

Ηλικία: από 18 ετών