ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ

αυτόνομη κατάδυση

Τα ασφαλή και διαυγή νερά του Νότιου Ευβοϊκού μπορούν να σας προσφέρουν τις καλύτερες καταδυτικές εμπειρίες. Λόγω της μορφολογίας της περιοχής κανένας καιρός δεν μας εμποδίζει να καταδυθούμε. Ανάμεσα σε περίπου 28 καταδυτικά σημεία σίγουρα υπάρxει ένα Dive Site που θα φιλοξενήσει το πάθος μας για κατάδυση.

Ναυάγια, μεσοπέλαγες ξέρες και τοίχοι είναι ένα δείγμα του υποβρύχιου χάρτη μας.  Το καταδυτικό μας κέντρο προσφέρει κατάδυση από ακτή και κατάδυση από σκάφος με 2 επαγγελματικά φουσκωτά σκάφη ,ένα Tornado 8,5m και ένα Joker 5,6m.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΣΗ + ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ

Θα θέλατε να κάνετε περισσότερες καταδύσεις αλλά δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να κάνετε μάθημα; Ζήστε την εμπειρία του "Ανακαλύψτε Την Κατάδυση" σε συνδυασμό με μία ακόμα κατάδυση από σκάφος στην ανοικτή θάλασσα, όποια άλλη μέρα θελήσετε. Μετά την εμπειρία του "Ανακαλύψτε Την Κατάδυση" μπορεί να θέλετε να κάνετε μία ακόμα κατάδυση, αλλά πιο χαλαρή. Μπορούμε να σας προσφέρουμε μία άλλη μέρα μία κατάδυση από σκάφος, ώστε να συνεχίσετε την περιπέτειά σας.

read more

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως είναι να αναπνέεις κάτω από το νερό; Αν θέλετε να μάθετε αλλά δεν είσθε αρκετά έτοιμοι για να κάνετε το μεγάλο βήμα σε ένα μάθημα πιστοποίησης, το "Ανακαλύψτε Την Κατάδυση" σας επιτρέπει να δοκιμάσετε την κατάδυση προκειμένου να δείτε εάν σας αρέσει.

read more

 

Free Joomla Lightbox Gallery